Ik ben sporter en wil beter presteren

In gesprek met Marc….

Zo zorg ik ervoor dat jij beter gaat presteren
In onze eerste ontmoeting stem ik met jou af wat jij wil. Wat belemmert je nu? Hoe ziet jouw ideale prestatie eruit? Hoe voelt dit?
Ik neem samen met jou de tijd om jouw antwoorden hierop te vinden, waarmee je echt verder kunt.

Kijken naar je zelf
Met beeldmateriaal van jouw wedstrijd of training, bekijk ik samen met jou wat er daadwerkelijk gebeurt.

Speciaal voor jou en als extra naast je eigen trainer

Wat vooral heel belangrijk is, dat jij erachter komt wat JIJ nodig hebt om beter te presteren. Je kunt hierin ook je eigen coach of trainer betrekken. Maar dit hoeft niet. Het draait om jou! Wat je met ons bespreekt is vertrouwelijk.

Hier coach ik

Ik heb mijn coachruimte in Amstelveen. Vind je dit te ver? Dan zoek ik met jou een passende locatie.

Wel eens gedacht aan coaching in Spanje?
In het idyllische dorpje Moraira kun je genieten van een all-inclusive verblijf waarin ik met jou een coachprogramma opstel. Hier kun je genieten van de natuur en een prachtige omgeving. Doordat je even weg bent uit je eigen omgeving, in de prachtige natuur, kom je dichter bij jezelf en jezelf als wedstrijd sporter.

“Om echt ZELFvertrouwen te ontwikkelen, zul je af moeten rekenen met de persoon die je graag wilt zijn en vrede moeten sluiten met de persoon die je werkelijk bent”