Coach en mensontplooier

Ik, Marc Duncker, ben jouw gecertificeerde coach. Maar ik ben ook een mens. Elkaar ontmoeten in kwetsbaarheid is één van mijn intrinsieke motivaties. Daarin geef ik een beetje van mezelf, waardoor er vertrouwen ontstaat.

Als coach volg ik methodieken die ik heb geleerd in verscheidene opleidingen. Maar als mens-ontplooier ga ik verder dan die methodieken. Ik kijk naar jou als mens. Wat past bij jou, hoe kun jij tot jezelf komen? Soms leidt dat tot creatieve manieren om jou tot de kern te laten komen.

Ik geef geen advies of tips en trucs. Mijn methodiek is erop gericht om jouw eigen potentieel vrij te laten komen.

Ik ben gecertificeerd als senior practitioner coach.

Helpende hand

Hier coach ik

Ik heb mijn coachruimte in Amstelveen. Vind je dit te ver? Dan zoeken ik met jou een passende locatie.

Om zelfvertrouwen te ontwikkelen, moet je afrekenen met de persoon die je graag wilt zijn en vrede moeten sluiten met de persoon die je werkelijk bent