Ik wil mij als mens of professional ontwikkelen

In gesprek met Marc….

Zo zorg ik ervoor dat jij verder komt
In onze eerste ontmoeting stem ik met jou af wat jij wil. Wat wil jij anders? Als je dit nog niet heel helder hebt, voor deze eerste afspraak, is dat helemaal niet erg! Ik ga samen met jou verkennen ‘waar’ het in zit. Ik zorg ervoor dat jij in 5 tot 7 sessies je doel bereikt.

Hier coach ik

Ik heb mijn coachruimte in Amstelveen. Vind je dit te ver? Dan zoeken ik met jou een passende locatie.

Wel eens gedacht aan coaching in Spanje?

In het idyllische dorpje Moraira kun je genieten van een all-inclusive verblijf waarin ik met jou een coachprogramma opstel. Hier kun je genieten van de natuur en een prachtige omgeving. Doordat je even weg bent uit je eigen omgeving, in de prachtige natuur, kom je dichter bij jezelf.

“Om echt ZELFvertrouwen te ontwikkelen, zul je af moeten rekenen met de persoon die je graag wilt zijn en vrede moeten sluiten met de persoon die je werkelijk bent”

Neem contact op

Neem contact op